تا به حال بعد از باز کردن ظرف ماست، دیده‌اید که ماست موجود در آن، در آب شناور باشد؟ آن آب، پروتئین وی است. در فرایند تولید پنیر هم چربی‌های شیر از قسمت مایع آن جدا می‌شوند و به همین دلیل پروتئین وی موجود در شیر به راحتی قابل تفکیک می‌شود. وی، مایع پروتئینی است که پنیر سازان تا سالهای سال، به جای استفاده، آن را دور می‌ریختند.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

املاک توقف خرید فروش رهن اجاره Armory Jacqueline کاشت طراحی ناخن با دستگاه در شیراز آموزش ایتبس دکور داخلی داروخانه-طراحی و دیزاین Glenna مرجع کنکور ایران آینه داری درد و دل زهرا و بابا مرتضی در فراغ پدر